Dolmans Groep trotse hoofdsponsor 'A Local Swim' IJsselstein

Op zaterdag 2 september vindt ‘A Local Swim IJsselstein’ plaats. Gedurende dit evenement in de Hollandsche IJssel bij IJsselstein zullen deelnemers 2 km gaan zwemmen voor de stichting ALS Nederland. Dolmans is trotse hoofdsponsor van dit sportieve evenement.

A Local Swim (ALS)

De naam van het project: A Local Swim, afgekort ALS. Een toepasselijke afkorting, want het is de ziekte ALS waar het allemaal om begonnen is. Het opgehaalde geld is voor de stichting ALS Nederland die er vervolgens wetenschappelijk onderzoek van doen en het organiseren van activiteiten voor ALS patiënten. ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een ongeneeslijke aandoening van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij.

De deelnemende zwemmers zullen starten bij de IJsselbrug en 2 kilometer afleggen door de Hollandse IJssel, die dan voor alle scheepvaartverkeer wordt afgesloten. Deelnemers kunnen zich nog aanmelden om mee te zwemmen via https://ijsselstein.alocalswim.nl/swims/actie-starten. Dolmans wenst alle deelnemers een mooie sportieve dag toe en rekenen op een bijzondere dag met een goed gevoel. 

Bericht delen