Home/Herstellen/Plaagdieren bestrijden

Plaagdieren bestrijden

Dolmans Groep biedt professionele plaagdierbestrijding voor woningen en bedrijfspanden. Ontdek onze milieuvriendelijke aanpak en effectieve methoden voor het verwijderen en beheren van muizen, insecten en andere plaagdieren.

Plaagdieren bestrijden op milieuvriendelijke wijze

Milieubewuste plaagdierwering

Ervaar je overlast van muizen, insecten of andere plaagdieren? Dolmans helpt deze te verwijderen uit jouw woning of bedrijfspand. Wij beheersen plaagdieren zo snel en milieubewust mogelijk. Alle middelen die we hiervoor inzetten, voldoen aan de gestelde veiligheids- en gezondheidseisen. Onze specialiteit ligt bij Integrated Pest Management (IPM) in de zakelijke markt. Plaagdieren bestrijden in deze markt is cruciaal, want ze vormen een risico voor jouw bedrijf, je imago en voor het werk- en leefklimaat. Na het bestrijden van plaagdieren, gaan we over op beheersing. We treffen preventieve maatregelen waardoor de kans op vervelende situaties en overlast van plaagdieren kleiner wordt. 

Onze werkwijze

De exacte methode die Dolmans hanteert bij plaagdieren bestrijden, is afhankelijk van het type plaagdier en de omvang van de overlast. In overleg met de klant zetten wij de gewenste bestrijdingsmethode in, uiteraard in lijn met de wet- en regelgeving op het gebied van plaagdieren. Daar hoort ook communicatie bij. Wij informeren en adviseren graag alle partijen die bij de plaagdieroverlast betrokken zijn.  

Ook houtaantastende plaagdieren bestrijden wij vakkundig. De gewone houtwormkever, bonte knaagkever, huisboktor en sprinthoutkever kunnen veel schade aanrichten. Onze specialisten kiezen de beste bestrijdingsmethode afgestemd op de houtaantaster. In de meeste gevallen is een oppervlaktebehandeling van het houtwerk met bestrijdingsvloeistof voldoende. 

0
/
0
toegang tot ons digitale logboek
0
gemiddelde klantbeoordeling
0
inspecties per jaar
Plaagdierpreventie van insecten, knaagdieren en gevogelte

Waarom je Dolmans inschakelt voor plaagdieren bestrijden

  • Wij streven altijd naar beheersing vóór bestrijding. Zo weren we plaagdieren, en wordt het risico op overlast van plaagdieren minder.
  • Wij plannen onze werkzaamheden zó dat jouw werkzaamheden zoveel mogelijk door kunnen gaan. Bij onze aanpak staan jouw privacy en bedrijfsactiviteiten centraal, dus we gaan altijd respectvol en discreet te werk.
  • Een klus gaat voor ons verder dan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Aandacht voor iedereen, dus ook voor de klant en alle betrokkenen. In een online portal houden we alle informatie bij dus je bent als klant altijd op de hoogte.
  • Onze specialisten gaan altijd zorgvuldig te werk. We zijn gewend om te werken op plekken waar mensen wonen en werken en passen ons makkelijk aan.

FAQ

Welke plaagdieren zijn er?

Plaagdieren kunnen variëren afhankelijk van de locatie en omgeving, maar enkele veelvoorkomende soorten zijn muizen, ratten, kakkerlakken, mieren, wespen, vliegen en bedwantsen. Deze dieren kunnen overlast veroorzaken door schade aan gebouwen, verspreiding van ziekten en allergieën, en verstoring van leefomgevingen. Effectieve plaagdierbeheersing is essentieel om deze problemen te voorkomen en te beheren.

Wat moet ik doen bij overlast van ratten?

Bij overlast van ratten is het van groot belang om direct actie te ondernemen. Identificeer en elimineer mogelijke voedsel- en waterbronnen, sluit mogelijke toegangspunten af en schakel professionele hulp in.

Bieden jullie ook plaagdierbeheersplannen voor de langere termijn aan?

Ja, wij helpen klanten met plaagdierbeheersplannen om in de toekomst de kans op overlast door plaagdieren zo klein mogelijk te maken.

Welke maatregelen kan ik nemen om plaagdieroverlast te voorkomen?

Om plaagdieroverlast te voorkomen, zijn er verschillende preventieve maatregelen die je kunt nemen, zoals het afsluiten van mogelijke toegangspunten rondom je huis of bedrijfspand, het bewaren van voedsel in luchtdichte containers, het regelmatig schoonmaken van afvalcontainers en het onderhouden van een goede hygiëne. Dolmans houdt zich ook bezig met plaagdierpreventie, waarbij het onze motivatie is om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Plaagdierpreventie

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis offerte aanvragen

Last van plaagdieren en wil je deze laten weren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!