Home/Herstellen/Reconditionering

Reconditionering

Dag en nacht, 24 uur per dag, staan we voor je klaar als het gaat om noodhulp na brand-, water-, inbraak- en stormschades.

Dag en nacht

Dag en nacht, 24/7, staan we voor je klaar als het gaat om noodhulp na brand-, water-, inbraak- en stormschades. Als marktleider binnen deze dienstverlening doen onze specialisten er alles aan om alle betrokkenen zo snel mogelijk uit deze vervelende situaties te helpen. We beperken verdere schade en bieden noodhulp om de situatie te verbeteren. Ook zorgen we voor een veilige opslag en reiniging van persoonlijke eigendommen. 

Onze werkwijze bij schadeherstel na een calamiteit

In het geval van een calamiteit zijn we altijd binnen twee uur ter plaatse. We voeren beredderende werkzaamheden uit op locatie om de situatie te stabiliseren. We inventariseren de situatie, coördineren het werk van alle betrokkenen en zorgen voor een veilige opslag en reiniging van persoonlijke eigendommen. Dit alles doen we met persoonlijke aandacht en oog voor alle bijkomende emoties. Zo zetten we ons maximaal in voor een goede afloop. 

0
gemiddelde klantbeoordeling
0
vestigingen dus altijd dichtbij
0
uur: maximale tijd voordat we ter plaatse zijn

FAQ

Wat valt er onder brandschade?

Onder brandschade verstaan we schade aan eigendommen en constructies, veroorzaakt door brand. Dit kan variëren van verbrande voorwerpen en materiële schade aan gebouwen tot rook- en waterschade als gevolg van brandblussing.

Wat wordt er vergoed bij brand?

De vergoeding voor brand is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de verzekeringsdekking van de betrokken partijen. Over het algemeen omvat een brandverzekering de kosten van schadeherstel aan eigendommen, reparaties aan gebouwen, vervanging van verloren gegane eigendommen en soms ook aanvullende kosten zoals tijdelijke huisvesting.

Wie is aansprakelijk bij brandschade?

De aansprakelijkheid bij brandschade kan variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van het incident. In sommige gevallen kan de eigenaar van het pand aansprakelijk worden gesteld als de schade het gevolg was van nalatigheid of het niet nemen van voldoende voorzorgsmaatregelen. In andere gevallen kan de verzekeraar van de partij die verantwoordelijk wordt geacht voor de brand aansprakelijk zijn voor het vergoeden van de schade.

Hoe snel zijn jullie ter plaatse in geval van brand- of waterschade?

In geval van calamiteiten zijn we altijd binnen twee uur ter plaatse. Omdat we door het hele land vertegenwoordigd zijn, kunnen we dit garanderen.

Over welke certificaten beschikken jullie?

Wij beschikken over verschillende certificeringen. Zo zijn we onder meer ISO 9001, ISO 14001 en VCA*/** gecertificeerd. Daarnaast zijn we erkend door Stichting Salvage. Dit betekent dat we door Stichting Salvage 24/7 kunnen worden ingeschakeld om gevolgschade te voorkomen na een brand, lekkage of storm.

Hoelang duurt het voordat schade door brand of vocht is hersteld?

Hoe snel het schadeherstel voltooid is, is afhankelijk van de omvang van de schade. We houden je tijdens onze werkzaamheden continu op de hoogte van het proces zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kunnen mijn werkzaamheden doorgaan tijdens het herstelproces?

Tijdens onze werkzaamheden houden we ons aan een gestructureerde planning. Ons doel is altijd om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we zo plannen en te werk gaan dat bedrijfsprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Bieden jullie ook preventieve maatregelen om brand- of waterschade te voorkomen?

Ja, Dolmans Groep biedt ook preventieve diensten waarmee calamiteiten in de toekomst voorkomen kunnen worden. Ook kun je bij ons terecht voor inspectie en advies.

Preventie

Waarom Dolmans bij reconditionering?

  • We zorgen ervoor dat je direct geholpen wordt. Of het nu gaat om een tijdelijke deur na een inbraak of het aanleggen van noodvoorzieningen. We zijn binnen twee uur ter plaatse.
  • We streven met onze reconditionering naar volledig herstel. Jouw persoonlijke eigendommen worden gereinigd en we herstellen de omgeving.
  • Een project gaat voor ons verder dan de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. We staan klaar om je te ondersteunen en begeleiden tijdens elke fase van het herstelproces.
  • Ook elektronica kunnen we herstellen. Onze specialisten reinigen en herstellen elektronische apparaten professioneel.
  • Wij zijn specialist in het verwijderen van brandlucht. Met geavanceerde technieken en apparatuur halen we hoge resultaten op geurmanagement.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!

Bedrijfsbrochure Dolmans