Home/Preventie/Dieptereiniging

Dieptereiniging

Voorkom schimmels en bacteriën in grootkeukens of sanitair door periodiek een dieptereiniging te laten uitvoeren.

Dieptereiniging van grootkeukens en sanitair voor verschillende sectoren.

Reiniging van grootkeukens en sanitair

Ben je werkzaam in de horeca, zorg of retail? Of werk je op een andere plek waar strenge regelgeving geldt op het gebied van veiligheid en hygiëne? Voorkom schimmels en bacteriën in grootkeukens of sanitair door periodiek een dieptereiniging te laten uitvoeren. Er zijn plekken waar je met een reguliere schoonmaak niet goed bij komt. Hier hopen bacteriën zich op. Dat komt de (voedsel)veiligheid en hygiëne niet ten goede. Met onze dieptereiniging van keukens en sanitair waarborg je de hygiëne voor een langere periode. 

Hoe Dolmans te werk gaat

Bij dieptereiniging van grootkeukens gebruiken we een schuimende reiniger om de hele ruimte onder handen te nemen. We reinigen alles: van de vloeren tot de plafonds en van de apparatuur tot en met het meubilair. Als het nodig is, vervangen we kitranden en halen we de keukenapparatuur uit elkaar voor grondige reiniging. Ook het ontkalken van apparatuur en het desinfecteren van werkbladen behoren tot onze werkzaamheden bij dieptereiniging van keukens. We houden rekening met strikte hygiëne- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat alles niet alleen schoon is, maar ook veilig voor gebruik. 

Bij een dieptereiniging van sanitair demonteren we onderdelen, reinigen we grondig, ontkalken we waar nodig en desinfecteren we alle oppervlakken. Hiervoor maken we gebruik van specialistische reinigingsapparatuur zoals schrobmachines, schuimmachines en hogedrukunits. In het geval van hardnekkig vuil of kalk, passen we aanvullende reinigingstechnieken toe om een optimale reiniging te garanderen. 

Waarom Dolmans voor dieptereiniging keuken en sanitair?

  • Wij gaan veel verder dan waar je zelf met een grondige schoonmaak bij komt: we slaan niets over en elk detail wordt meegenomen.
  • Wij voeren al onze werkzaamheden uit in overleg met de klant. Voorafgaand aan de reiniging doen we een opname, waardoor we een offerte op maat kunnen uitwerken.
  • Ook het reinigen van afzuigkanalen en luchtkanalen kun je door ons uit handen laten nemen. Dit verbetert de (brand)veiligheid en hygiëne van grootkeukens.
  • Wij begrijpen als geen ander dat je operationeel wilt zijn als er klanten aanwezig zijn. Daarom kunnen wij onze werkzaamheden buiten jouw openingstijden inplannen, bijvoorbeeld door 's ochtends al vroeg te starten met de dieptereiniging van keukens en sanitair.

FAQ

Wat is een dieptereiniging keuken?

Een dieptereiniging is een grondige reinigingsprocedure waarbij alle oppervlakken, apparaten en moeilijk bereikbare gebieden in de keuken gereinigd worden.

Is dieptereiniging van een keuken verplicht?

Op plekken waar voedsel bereid wordt, geldt een strenge regelgeving op het gebied van veiligheid en hygiëne. Zo is volgens de HACCP-regels een periodieke dieptereiniging verplicht. Wij bevelen aan om minstens eens per jaar een dieptereiniging te laten uitvoeren, afhankelijk van gebruik. Het eenmaal per jaar laten reinigen van vetkanalen is een vereiste vanuit de verzekering.

Hoe vaak moet ik mijn grootkeuken en/of sanitair laten reinigen?

Wij raden aan om eens per jaar een dieptereiniging te laten uitvoeren.

Hoelang duurt het voor ik weer gebruik kan maken van mijn keuken en sanitair na dieptereiniging?

Over het algemeen kan je na de dieptereiniging direct weer gebruik maken van keuken en sanitair.

Zijn de schoonmaakmiddelen die jullie gebruiken veilig voor voedselbereiding en gezondheid?

Ja, wij maken uitsluitend gebruik van middelen die veilig zijn voor voedselbereiding en gezondheid. De middelen die we gebruiken zijn goedgekeurd voor gebruik in keukens en sanitair.

Kan ik dieptereiniging keuken combineren met andere diensten van Dolmans?

Ja, wij bieden horecapakketten aan voor horecabedrijven. Dit is een zelf samen te stellen pakket van onderhouds- en preventiediensten.

Lees hier meer over op onze horecapagina

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte aanvragen

Wil je een dieptereiniging laten uitvoeren? Laat hiernaast je gegevens achter en wij maken vrijblijvend een offerte voor je op.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!

Bedrijfsbrochure Dolmans