Home/Preventie/Plaagdierpreventie

Plaagdierpreventie

Dolmans biedt hulp bij het opstellen van plaagdierbeheersplannen om de kans op verstoring door plaagdieren te minimaliseren.

Plaagdierpreventie door Dolmans

Wij helpen plaagdieren voorkomen

Je wilt het risico op plaagdieren in je woning of bedrijfspand zo klein mogelijk maken. Dat begrijpen we bij Dolmans als geen ander. Ook de strenger wordende wetgeving maakt het steeds belangrijker om plaagdieren te weren in plaats van te bestrijden. Om de kans op verstoring door plaagdieren te minimaliseren, voeren wij niet alleen controles uit, maar nemen we een grotere verantwoordelijkheid in plaagdierpreventie, bijvoorbeeld door het opstellen van plaagdierbeheersplannen. Plaagdierpreventie bieden we onder andere voor de voedingsindustrie, transportsector en woningcorporaties. 

0
inspecties per jaar
0
gemiddelde klantbeoordeling
0
/
0
inzicht via onze app

Een plaagdierbeheersplan voor lange termijn

Onze specialisten denken graag met je mee en helpen bijvoorbeeld met het opstellen van een plaagdierbeheersplan. We maken een plan voor de lange termijn of bekijken hoe we jouw huidige plan kunnen versterken. We denken mee over biocide-arme bestrijding, zodat je nu al kunt voldoen aan de wettelijke IPM-normen van de toekomst. Voor de beheersing van elk type plaagdier hebben we specialistische weringsmethodes. Welke methode we in jouw situatie gebruiken, is afhankelijk van onder meer de omvang en de oorzaak van het probleem. Onze motivatie hierin is om zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. 

Waarom Dolmans voor plaagdierpreventie?

Onze werkwijze is gericht op preventie in plaats van bestrijding. Heb je overlast van plaagdieren in je woning of bedrijf? Dan kunnen wij deze bestrijden.

FAQ

Hoe kan ik plaagdieren in mijn bedrijf voorkomen?

Het belangrijkste element in plaagdierpreventie is hygiëne. Vooral plaatsen waar voedsel geproduceerd, verpakt of bereid wordt, zijn van nature een broedplaats voor plaagdieren. Maar ook het afsluiten van kieren is een belangrijke stap om plaagdieren buiten te houden.

Welke maatregelen tegen ongedierte kan ik zelf nemen?

Zorg ervoor dat de hygiëne in je pand op orde is. Voedsel en materialen moeten goed opgeslagen worden. Daarnaast is het belangrijk om geen voedselresten of vuil achter te laten.

Waar letten jullie op bij het opstellen van een plaagdierbeheersplan?

Als we een plaagdierbeheersplan maken, letten we op de algemene hygiëne in een pand, maar ook de kleinere dingen zijn belangrijk. Deuren die onnodig open blijven staan kunnen bijvoorbeeld een welkome ingang zijn voor plaagdieren.

Geven jullie ook trainingen op het gebied van plaagdierbeheersing?

Ja, wij maken bedrijven en hun werknemers ook bewust van de mogelijke gevolgen van een slechte hygiëne en bouwkundige gebreken aan een pand. Dit doen we onder andere via workshops.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!