Home/Preventie/Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Wij beschikken over moderne apparatuur voor tijdelijke klimaatbeheersing, van heaters tot airconditioners. Daarnaast bieden we maatwerkoplossingen voor bouwprojecten en evenementen.

Klimaatbeheersing door specialisten van Dolmans

Specialist tijdelijke klimaatbeheersing

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van tijdelijke klimaatbeheersing, bijvoorbeeld om te verwarmen of te koelen? Vanuit ons label Trition beschikken wij over moderne apparatuur voor klimaatbeheersing, zoals airconditioners, koelmachines, heaters en boilers. We werken in opdracht van bouwbedrijven en installateurs. Sta je op een bouwproject en wordt het winter? Dan zorgen onze heaters ervoor dat het in aanbouw zijnde of te verbouwen pand verwarmd blijft. Ook grote bedrijfshallen en productieruimtes, feesttenten, evenementhallen of paviljoens kunnen we verwarmen. 

Cijfers over klimaatbeheersing

0
graden is onze minimale koeltemperatuur
0
graden is onze maximale verwarmingstemperatuur
0
kilo weegt onze grootste koelmachine

Onze werkwijze bij klimaatbeheersing

Als je ons wilt inschakelen voor klimaatbeheersing, komt onze Technisch Commercieel Adviseur eerst bij je langs om de wensen en mogelijkheden te inventariseren. We hebben een breed assortiment aan klimaatapparatuur beschikbaar en adviseren je graag over de geschikte apparatuur voor jouw situatie. Op basis van een koel- of warmtelastberekening stellen wij vast welke vermogens benodigd zijn. Hierbij houden wij rekening met alle variabelen, zoals de gewenste binnentemperatuur, verwachte buitentemperatuur, extra warmtebronnen, het aantal aanwezige mensen etc. We kunnen koelen tot ver onder het vriespunt en verwarmen tot ca. 90 graden Celsius.  

Een specifieke situatie waarin klimaatbeheersing essentieel is, is bij het aanleggen van nieuwe dekvloeren. In deze situatie kan scheurvorming ontstaan door temperatuurinvloeden en zettingsverschillen. Deze scheurvorming kan doorzetten in de vloerafwerking. Om dat risico zoveel mogelijk te controleren, is het noodzakelijk dat de vloerverwarming in de dekvloer geleidelijk op temperatuur wordt gebracht. Dit gebeurt door middel van een opstook- en afkoelprotocol. Wij adviseren hierin en zetten indien nodig onze (elektrische) boilers in. 

Ontmoet onze Technisch Commercieel Adviseur

Dit is Bart van de Liefvoort, Technisch Commercieel Adviseur op het gebied van klimaatbeheersing. In deze rol bezoekt hij klanten, stelt hij offertes op en zorgt hij ervoor dat de volledige huur van klimaatapparatuur voor onze klanten vlekkeloos verloopt. Heb je een vraag aan Bart over het huren van tijdelijke klimaatapparatuur? Neem contact met hem op:

b.van.de.liefvoort@trition.nl

06-16063025

Interesse in onze klimaatapparatuur?

Vraag gratis onze productcatalogus klimaatbeheersing aan!

Waarom Dolmans voor klimaatbeheersing?

  • Wij beschikken over de modernste apparatuur waardoor we voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. We kunnen koelen tot -12 graden en verwarmen tot 90 graden Celsius.
  • Dolmans biedt altijd maatwerkoplossingen voor uiteenlopende situaties, zowel op het gebied van verwarmen als voor het koelen van ruimtes. Onze Technisch Commercieel Adviseur werkt een advies op maat voor je uit, waarbij hij alle omstandigheden en wensen in kaart brengt.
  • In onze digitale productcatalogus kun je direct een kijkje nemen in de apparatuur die wij in kunnen zetten om aan jouw behoefte in klimaatbeheersing te voldoen.
  • Wij bieden onze diensten op het gebied van klimaatbeheersing aan voor klanten in uiteenlopende branches: van de bouw tot industrie en de evenementenbranche.
  • Wij werken met een gespecialiseerde Technisch Commercieel Adviseur. Hij doet er alles aan om jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een passende oplossing.

FAQ

Welke heaters of airco's kan ik bij jullie huren?

Wij verhuren verschillende klimaatapparatuur, van airco's en koelmachines tot boilers en luchtbehandelingmachines. Zie hier een compleet overzicht van onze machineverhuur.

Zie hier een compleet overzicht van onze machineverhuur

Welke heaters of airco heb ik nodig?

De benodigde heaters of airco's zijn afhankelijk van factoren zoals de grootte van de ruimte, het gewenste temperatuurbereik en de specifieke behoeften. Onze specialisten kunnen je helpen bij het bepalen van het meest geschikte type en formaat apparatuur.

Waar moet je op letten bij het huren van heaters of airco's?

Bij het huren van heaters of airco's is het belangrijk om te letten op factoren zoals het vermogen van de apparatuur, de energie-efficiëntie, de geluidsproductie en eventuele vereisten voor installatie en gebruik. Wij adviseren je graag in de keuze voor geschikte apparatuur.

Wat kost verwarmings- of koelapparatuur?

De kosten voor verwarmings- of koelapparatuur kunnen variëren afhankelijk van het type, het vermogen en de duur van de huurperiode. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons opvragen.

Waar plaats je een heater?

Heaters moeten strategisch worden geplaatst om een gelijkmatige warmteverdeling te garanderen en veiligheidsrisico's te minimaliseren. Daarom plaatsen we heaters uit de buurt van brandbare materialen, op een vlakke ondergrond en vermijden we blokkering van de luchtstroom voor optimale prestaties.

Kunnen jullie de klimaatapparatuur ook aansluiten?

Ja, wij nemen je alles uit handen. We adviseren over de juiste klimaatapparatuur en zorgen ervoor dat deze op de goede manier wordt aangesloten.

Hoe snel kunnen jullie van dienst zijn in geval van nood?

In het geval van nood of een calamiteit, zijn wij altijd binnen twee uur ter plaatse.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis offerte aanvragen

Gebruik maken van onze diensten en klimaatapparatuur? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.