Home/Preventie/Kruipruimte renovatie en -isolatie

Kruipruimte renovatie- en isolatie

Als specialist brengen wij de onderhoudsstatus van vastgoed in beeld en kunnen wij een complete kruipruimterenovatie en reparatie- en mutatieonderhoud verzorgen.

Kruipruimterenovatie door de specialisten van Dolmans

Renovaties en (planmatig) onderhoud

Als specialist brengen wij de onderhoudsstatus van vastgoed in beeld en kunnen wij een complete kruipruimterenovatie en (planmatig) reparatie- en mutatieonderhoud verzorgen. Overmatig vocht in de kruipruimte kan leiden tot diverse problemen, zoals zwamaantasting (houtrot) in de begane grondvloer. Een droge kruipruimte betekent behoud van de constructie. Ook zorgt een goede isolatie voor energiebesparing. Wij brengen per woning in kaart of er sporen zijn van zwamgroei of houtaantastende insecten. 

Kruipruimterenovatie- en isolatie op duurzame wijze.

Waarom Dolmans voor kruipruimterenovatie en -isolatie

  • Bij ons staat goede communicatie met bewoners centraal en onze korte lijnen, vakbekwaamheid en flexibiliteit maken ons een fijne partij bij zowel grote als kleine renovaties.
  • Wij gaan altijd voor de meest duurzame aanpak tegen zo laag mogelijke kosten. Dat betekent dat we de huidige structuur van de constructie waar mogelijk behouden.
  • Onze aanpak is gericht op individuele gevallen. We bieden maatwerkoplossingen die specifiek zijn afgestemd op de staat van jouw pand en behoeften van de vastgoedeigenaar.
  • Voordat wij herstel- of renovatiewerkzaamheden starten, voeren we een uitgebreide inspectie van de kruipruimte uit. Hieruit volgt een op maat gemaakte offerte.

Duurzame oplossingen en professionele dienstverlening

Begane grondvloeren herstellen wij door zowel delen als gehele vloeren te vervangen door een duurzame, lichtgewicht renovatievloer. Naast vloerherstel maken we de kruipruimte schoon, verbeteren we de ventilatie en controleren en herstellen we leidingwerk. 

Voor bodemisolatie van kruipruimtes maken wij altijd gebruik van de isolatieproducten ISOCHIPS® en ISOPARELS®. Deze producten besparen energie en reduceren de CO2-uitstoot. Ze verlagen de luchtvochtigheid in de kruipruimte en in de bovenliggende woning. Een droge kruipruimte voorkomt houtrot, zwamproblemen en betekent behoud van de constructie en meer wooncomfort voor jou als bewoner.  

Door tijdig in te grijpen, voorkomen wij grote schade en zorgen we voor succesvolle kruipruimterenovaties tegen zo laag mogelijke kosten. Ons doel is ervoor te zorgen dat jouw vloer en kruipruimte vele jaren meegaan. Zo ben je verzekerd van duurzame oplossingen en professionele dienstverlening. 

FAQ

Hoe weet ik of mijn kruipruimte toe is aan renovatie?

Er zijn signalen die kunnen wijzen op problemen in de kruipruimte. Denk aan vochtproblemen, een bewegende vloer, houtrot of onaangename geuren. Schakel onze specialisten in om de kruipruimte grondig te laten inspecteren.

Bieden jullie ook pakketten voor onderhoud aan?

Ja, je kunt bij ons verschillende pakketten voor kruipruimte-onderhoud afnemen.

Klik hier voor meer informatie

Hoe kun je de kruipruimte het best isoleren?

Afhankelijk van de toegankelijkheid van de kruipruimte zijn er twee methodes om deze te isoleren: vloerisolatie via de kruipruimte en bodemisolatie ín de kruipruimte. Het is ook mogelijk om deze twee methodes met elkaar te combineren.

Wat is de beste isolatie onder de vloer?

Er zijn verschillende materialen die je kunt gebruiken om je kruipruimte te isoleren. Thermokussens, kurk, hout en glas- of steenwol doen in principe prima hun werk. Wij kiezen voor ISOCHIPS® vanwege de hoge vochtweerstand en omdat we hiermee zowel isolatie als een droge kruipruimte kunnen realiseren.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis offerte aanvragen

Dit is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Niet gevonden wat je zocht?

Dit is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!