Home/Over ons

Over Dolmans

Wij zijn Dolmans Groep

We zetten ons sinds 1958 in om de bebouwde omgeving – waar mensen wonen, werken, leren en ontspannen – veilig en aangenaam te houden. Op al deze plekken zijn wij er vóór, tijdens en na onveilige, onprettige of ongezonde situaties. We brengen preventief risico’s in kaart of herstellen de gevolgen van een incident. Bij Dolmans geven wij liever aandacht dan dat we aandacht krijgen. Want wij beseffen dat we werken in een omgeving die vaak een persoonlijke beleving heeft. Daarom doen we alles wat we doen met toewijding, trots en aandacht.

Onze missie en visie

Aandacht vóór alles. Dat is waar we bij Dolmans Groep voor staan. Iedereen verdient aandacht. Mensen staan voorop in alles wat we doen. Niet alleen de klant, ook de samenleving en onze eigen medewerkers. Wat voor hen belangrijk is, is voor ons belangrijk.

Familie
We hebben veel aandacht voor hoe we samenwerken, hoe we met elkaar omgaan en onszelf kunnen blijven ontwikkelen.
Specialisten
Wij zijn allemaal specialisten in ons vak. Samen staan wij sterk in elke situatie.
Duurzaamheid
We werken actief aan een duurzame organisatie en denken na over de impact die we maken.
Aandacht
We doen er alles aan om de mensen waar we mee of voor werken écht te zien.

De one-stop shop

Met 34 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij. We spreken jouw taal, waar je ook bent. We zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan letterlijk dag en nacht voor je klaar. Zelf tijdens de meest complexe en veeleisende omstandigheden.

Dolmans Groep bestaat uit verschillende labels. Met Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Specialistische Reiniging, Dolmans Preventie & Hygiëne Diensten, Trition, ASB en Van Lierop hebben we alle specialismes onder één dak. Daarnaast werken we regelmatig samen met onze partnerbedrijven. We schakelen onze zusterorganisatie QBuild in voor dagelijks en mutatieonderhoud, voor renovatieklussen en nieuwbouw. Ingenieursbureau Cauberg-Huygen is expert én detacheerder op het gebied van bouwfysica, duurzame ontwikkeling en milieu- en energievraagstukken.

Met ons label Dolmans Facility Management helpen we bedrijven met het het vereenvoudigen en verrijken van hun werkomgeving

0
jaar ervaring
0
medewerkers
0
opdrachten in 2023

werken bij Dolmans

Wil jij het verschil maken? Jezelf ontwikkelen als specialist binnen je vakgebied? Bij Dolmans Groep krijg je daar alle ruimte voor, wij hebben namelijk aandacht voor jou. Of je nu liever in de uitvoering of op kantoor werkt, de mogelijkheden zijn eindeloos. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.