Home/Preventie/Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Wij voeren gevelonderhoud uit waarbij we gebruik maken van specialistische technieken zoals zandstralen, ijsstralen en luchtgommen.

Gevelonderhoud door specialist

Gebruik van specialistische technieken

Je gebouw is jouw visitekaartje, dus je wilt dat het er mooi en representatief bij staat. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Is je gevel verontreinigd door graffiti, vuil of mos? Wij voeren gevelonderhoud uit waarbij we gebruik maken van specialistische technieken zoals zandstralen, ijsstralen en luchtgommen. Op deze manier kunnen we vuil van nagenoeg alle materialen verwijderen. Dit maakt ons specialist in het reinigen van gedetailleerde of fragiele ondergronden. Bovendien zijn onze reinigingsmethodes duurzaam en milieuvriendelijk omdat we uitsluitend gebruik maken van ecologische middelen. 

Zandstralen en luchtgommen voor gevelreiniging

Voor het reinigen van gevels, maken we gebruik van specialistische technieken zoals zandstralen, ijsstralen en luchtgommen. Luchtgommen is een veilige en snelle methode, en vooral een zeer nauwkeurige manier voor gevelreiniging. Met deze manier van fijnstralen, brengen wij onder lage druk de oppervlakte weer terug naar de originele staat. Ideaal voor ondergronden als hout, metaal en steen. We gebruiken hiervoor ecologische middelen die niet schadelijk zijn voor het milieu.  

Waarom Dolmans voor gevelonderhoud?

  • Bij gevelonderhoud maken wij uitsluitend gebruik van duurzame en milieuvriendelijke middelen, waardoor wij duurzaam te werk kunnen gaan.
  • Ook hardnekkige materialen zoals verf kunnen we met luchtgommen veilig en snel verwijderen, zelfs als je te maken hebt met gevaarlijke stoffen als Chroom-6.
  • Met onze specialistische technieken, zoals luchtgommen, ijsstralen en zandstralen, behouden we de kwaliteit van de ondergrond.
  • Wil je als horecabedrijf naast gevelonderhoud meerdere preventie- en reinigingsdiensten bij ons afnemen? Kies dan voor een horecapakket.

FAQ

Hoe kun je zelf je gevel reinigen?

Je kunt zelf met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger en een reinigingsmiddel vervuiling van je gevel afkrijgen. Voor het grondige werk of hardnekkige aanslag, raden we aan een professional in te schakelen.

Hoe maak je een buitenmuur schoon?

Om een buitenmuur schoon te maken, kun je los vuil het best eerst verwijderen met een bezem of borstel. Daarna kun je met een borstel of spons reinigingsmiddel laten intrekken in de muur. Spoel de muur vervolgens goed af.

Wat zijn de voordelen van luchtgommen?

Het grootste voordeel van luchtgommen is dat het een snelle en efficiënte verwijdermethode is die op veel materialen toepasbaar is. Je bent verzekerd van behoud van kwaliteit van de ondergrond.

Hoe vaak moet ik mijn gevel laten onderhouden?

Wij raden aan om minstens één keer per jaar je gevel te laten inspecteren en onderhouden. In sommige gevallen, bijvoorbeeld na vandalisme of door extreme weersomstandigheden, kan vaker gevelonderhoud noodzakelijk zijn.

Kunnen jullie helpen bij het verwijderen van specifieke problemen, zoals graffiti, schimmel of mossen?

Ja, met technieken als luchtgommen en zandstralen kunnen we allerlei soorten aanslag van je gevel verwijderen.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten?

Heb je een vieze gevel of wil je periodiek onderhoud laten uitvoeren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!