Home/Preventie/Glasbewassing

Glasbewassing

Om een gebouw er van buiten uitnodigend en representatief uit te laten zien, is het belangrijk dat de ramen schoon zijn. Dolmans heeft glazenwassers die jouw ramen op professionele wijze reinigen.

Glasbewassing door ervaren glazenwassers van Dolmans

Een fijne werksfeer en gezonde werkomgeving

Om een gebouw er van buiten uitnodigend en representatief uit te laten zien, is het belangrijk dat de ramen schoon zijn. Maar dat niet alleen: schone ramen zorgen voor een fijnere werksfeer en een gezonde werkomgeving. Dolmans heeft glazenwassers die jouw ramen op professionele wijze reinigen. Onze bevlogen specialisten storen je zo min mogelijk tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Vanzelfsprekend staat de veiligheid van jouw en onze medewerkers tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden voorop. 

Ergonomisch werken met i-suit

Als onze glazenwassers op grote hoogtes werken, maken we gebruik van een i-suit, al dan niet gecombineerd met een hoogwerker. Een i-suit is een speciaal, milieuvriendelijk harnas om op hoogte veilig, ergonomisch en gecontroleerd ramen te wassen. Dat maakt het werk efficiënter en toegankelijker. 

Glasbewassing op hoogte

Waarom Dolmans voor glasbewassing?

  • Wij werken veilig en ergonomisch. Als we op hoogte werken, maken we gebruik van hoogwerkers en een i-suit om de belasting voor onze medewerkers te minimaliseren.
  • Dolmans levert maatwerk en denkt in oplossingen. Zijn bepaalde delen van een gebouw minder goed bereikbaar? Wij zorgen ervoor dat we hier toch bij kunnen.
  • Wij hebben aandacht voor de wereld om ons heen. We werken met de modernste technieken, zoals de i-suit en maken hierbij gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, zoals biologisch afbreekbare glasreinigers.
  • Ben je een horecabedrijf en wil je meerdere reinigings- en onderhoudsdiensten bij ons afnemen? Dan is ons horecapakket wellicht wat voor jou.

Profiteer van ons horecapakket

Als horecabedrijf is het heel belangrijk dat je aan alle veiligheids- en hygiënestandaarden voldoet. Dat betekent dat er regelmatig onderhouds- en reinigingsdiensten nodig zijn in bijvoorbeeld de keuken. Dit kan best overweldigend zijn. Daarnaast is jouw restaurant jouw visitekaartje. Je wilt dat het er te allen tijde representatief uitziet. Speciaal voor deze horecaklanten introduceren wij ons horecapakket: een zelf samen te stellen pakket van diensten die relevant zijn voor horecabedrijven. Van glasbewassing tot plaagdierpreventie. Alle diensten in een overzichtelijk en betaalbaar pakket waardoor je als horecabedrijf de planning én uitvoering van alle niet-reguliere reinigingsdiensten uit handen geeft.

FAQ

Hoe vaak komt een glazenwasser per jaar?

De exacte frequentie om je ramen te laten wassen is afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen raden wij aan om twee tot vier keer per jaar glasbewassing te laten uitvoeren.

Hoe zorgen jullie ervoor dat je geen vlekken of strepen achterlaat op ramen?

Wij maken bij onze glasbewassing gebruik van osmosewater. Dit water bevat geen mineralen en zout meer, waardoor het geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken.

Zijn jullie glazenwassers getraind en gecertificeerd?

Al onze glazenwassers zijn (intern) getraind om veilig en efficiënt glazen te wassen.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Meer weten?

Dit is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!