Home/Herstellen/Projectcoördinatie complexe schades

Projectcoördinatie grote schades

Bij grootschalige en complexe schades, bijvoorbeeld na brand of waterschade, nemen wij de projectcoördinatie volledig uit handen.

Binnen twee uur ter plaatse na brand of waterschade

Heeft er een grote calamiteit plaatsgevonden? Bij grootschalige en complexe schades, bijvoorbeeld na brand of waterschade, kunnen wij de projectcoördinatie volledig uit handen nemen. We staan dag en nacht voor je klaar en zijn altijd binnen twee uur ter plaatse, zelfs tijdens de meest uitdagende omstandigheden. We zorgen ervoor dat je één vast aanspreekpunt hebt. Gedurende de herstelperiode kun je bij deze persoon terecht met al jouw vragen. Dolmans is erkend partner van Stichting Salvage en we werken samen met alle Nederlandse inboedel- en opstalverzekeringen. 

Onze werkwijze

We werken met een gestructureerde planning. Dat is ook waar onze specialiteit ligt: doortastend en transparant projectmanagement om voor alle partijen het herstelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. We gaan doordacht en strategisch te werk om zo min mogelijk verstoring te veroorzaken. Zo spannen wij ons maximaal in jouw bedrijfsproces door te laten gaan, terwijl wij de specialistische herstelwerkzaamheden uitvoeren. We proberen zoveel mogelijk last van je schouders te nemen. 

0
uur (maximaal) tot we ter plaatse zijn
0
gemiddelde klantbeoordeling
0
specialisten dus mogelijkheid op te schalen

Waarom Dolmans bij projectcoördinatie van grote schades

  • We werken zo efficiënt mogelijk om waar mogelijk bedrijfs- en productieprocessen door te kunnen laten gaan.
  • Wij bieden altijd inzicht in de kosten, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.
  • We begrijpen dat er, zeker in het geval van grote schades, veel op je afkomt. Daarom heb je bij ons één vast, betrouwbaar aanspreekpunt: onze manager Grote Schades.
  • Met 34 vestigingen door het hele land en tal van specialisten onder één dak kunnen we altijd makkelijk opschalen naar een calamiteit van elke grootte.
  • In het geval van een calamiteit zijn we altijd binnen twee uur ter plaatse. We voeren de eerste noodmaatregelen uit en starten zo snel mogelijk met het schadeherstel.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Gratis offerte aanvragen

Dit is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Onze industriemanagers

Marcel Haaksman

Manager Industrie regio Zuid

Peter de Vrij

Manager Industrie regio Noord/Oost

Milco van Muyden

Manager Industrie regio West

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!