Service desk

Ben je op zoek naar (tijdelijke) ondersteuning van jouw servicedesk? Onze klantvriendelijke medewerkers vormen de spil tussen jouw interne klanten en de uitvoerende facilitaire partijen.

Service desk Facility Management

Front office medewerkers inhuren

Naast het borgen van een correcte afhandeling van uw meldingen, storingen en reserveringen zorgen onze Service Desk medewerkers ook voor heldere analyses en rapportages. Wat jouw wensen ook zijn, wij hebben altijd een passende invulling voor jouw servicedesk. Omdat we geloven dat iedere organisatie uniek is, bieden we geen ‘one size fits all’-oplossing aan. Veel liever passen we ons maatwerk aan op jouw wensen. Of je nu ondersteuning wilt bij op locatie, of vanuit onze eigen locaties. Wij regelen het voor je. Onze servicedesk medewerkers zijn zo getraind dat ze de juiste specialist sturen. Zo maximaliseren we “first time right” voor jouw organisatie.

 

FMIS (Facility Management Informatie Systeem)

Om het proces van meldingen optimaal te faciliteren, werken wij met een op maat gemaakt FMIS (Facility Management Informatie Systeem). Hierin worden alle meldingen vastgelegd en worden alle acties gevolgd. Met behulp van dit pakket zijn onze specialisten in staat om de meldingen van jouw eindgebruikers zo snel en efficiënt als mogelijk op te lossen. Daarnaast kunnen we al jouw installaties hierin opnemen, zodat we historische data opbouwen over deze installaties. Daarmee zijn we in staat advies op maat te geven over investeringen.