Home/Herstellen/Reconditionering/Geurbehandeling

Geurbehandeling

Dolmans biedt professioneel geurmanagement na calamiteiten zoals brand of waterschade, met focus op het wegnemen van onaangename geuren en het creëren van positieve geurbelevingen. Ontdek onze expertise in geurbehandeling voor bedrijven, kantoren en meer.

Vieze luchtjes en brandgeur verwijderen

Na een calamiteit kunnen er vieze geuren achterblijven. Vooral een brandlucht kan lang blijven hangen, maar ook een ruimte waar langere tijd ongedierte in heeft gezeten, kan blijven stinken. Met onze geurbehandeling haalt Dolmans deze stank weg en denken we actief mee over de kracht van een positieve geurbeleving. Hierbij maken we gebruik van ozonbehandeling en geurapparaten. 

De kracht van geurmanagement

Geur die blijft hangen na een brand, schimmel of waterschade is vaak moeilijk te verwijderen. Bovendien brengt deze geur vaak een vervelende herinnering aan een nare situatie met zich mee. Onze specialisten hebben alle kennis en apparatuur in huis om nare geuren zo snel mogelijk weg te nemen. We zetten graag een stapje extra en zijn ervan overtuigd dat geur een krachtig middel is, waarmee je kunt inspelen op de emoties van mensen. Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we bijna iedere gewenste geur toevoegen aan luchtinstallaties en iedereen die jouw pand bezoekt blij verrassen met een positieve indruk en een goed gevoel. 

Waarom Dolmans voor geurbehandeling?

  • Als specialist op het gebied van geurmanagement, bieden we niet alleen geurbehandeling aan na een calamiteit of specialistisch onderhoud, maar denken we ook actief mee over het creëren van een positieve geurbeleving.
  • We gebruiken technieken, waaronder ozon, waarmee we geurmoleculen afbreken. Dit zorgt ervoor dat we een nare geur niet tijdelijk maskeren, maar permanent verwijderen.
  • Als wij vetkanalen reinigen, blijft vaak een chemische geur achter. Daarom combineren we vetkanaalreiniging regelmatig met een geurbehandeling.

FAQ

Wat neutraliseert vieze geurtjes?

Oppervlakkige vieze geurtjes kunnen geneutraliseerd worden door het gebruik van luchtverfrissers, het luchten van de ruimte of het plaatsen van kommetjes met azijn of bakpoeder om de geur te absorberen.

Wat te doen tegen stank?

Bij stank is het in eerste instantie belangrijk om de bron van de geur vast te stellen en aan te pakken. Als de stank persistent is, raden we aan professionele hulp in te schakelen van onze specialisten om de geur te verwijderen.

Hoe krijg je de geur van brand uit je huis?

Om de geur van brand uit huis te krijgen, zijn er verschillende dingen die je kunt doen. Zorg dat de ruimte goed kan luchten, door ramen en deuren open te zetten. Reinig alle oppervlakken grondig, inclusief muren en vloeren. Gebruik hiervoor schoonmaakmiddelen als ontvetters of roetreinigers. Luchtverfrissers of –zuiveraars kunnen helpen de geur te neutraliseren. Blijft de brandgeur nog steeds hangen? Schakel dan een professional in.

Wat neutraliseert brandlucht?

Als luchten en schoonmaken niet voldoende helpt, zijn er verschillende dingen die je kunt doen om brandlucht te neutraliseren. Bepaalde materialen, zoals houtskool, werken geurabsorberend. Er zijn ook speciale luchtverfrissers en producten ontworpen om brandgeur te neutraliseren.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte aanvragen?

Wil je Dolmans inschakelen voor het uitvoeren van een geurbehandeling? Laat je gegevens achter en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.