Home/Werkwijze

Werkwijze

Bij Dolmans geloven we in dienstverlening die verder gaat dan de gebruikelijke aanpak. Op deze pagina ontdek je hoe we ons unieke one-stop shop-concept combineren met aandacht, 24/7 bereikbaarheid, en gespecialiseerde expertise.

Aandacht vóór alles

Dolmans Groep zet zich in om de bebouwde omgeving – waar mensen wonen, werken, leren en ontspannen – veilig en aangenaam te houden. Op al deze plekken zijn wij er voor, tijdens en na onveilige, onprettige of ongezonde situaties. We brengen preventief risico’s in kaart of herstellen de gevolgen van een incident. Bij Dolmans geven wij liever aandacht dan dat we aandacht krijgen. Want wij beseffen dat we werken in een omgeving die vaak een persoonlijke beleving heeft. Daarom doen we alles wat we doen met toewijding, trots en aandacht.

One-stop shop

Dolmans Groep biedt een groot scala aan diensten, van reconditionering tot specialistische reiniging en van droging tot sanering van schadelijke stoffen. Bij ons vind je preventie en herstel onder één dak. De benodigde expertise is altijd binnen handbereik, waardoor we snel kunnen schakelen en je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!