Luchtgommen

Bij Dolmans bieden we de innovatieve techniek van luchtgommen aan: een nauwkeurige en milieuvriendelijke methode om gevels van woningen, winkels en andere gebouwen snel en grondig te reinigen.

Luchtgommen door Dolmans

Nauwkeurige reiniging van gevels

Gevels van woningen, winkels of andere gebouwen hebben een hoop te verduren. Niet alleen kan aanslag en mos zich aan de gevel gaan hechten, vaak zijn gevels ook een geliefde ondergrond voor bijvoorbeeld graffiti. Wij zorgen ervoor dat jouw gevel in een mum van tijd weer brandschoon is. Luchtgommen is één van de specialistische technieken die we hiervoor gebruiken. Dit is een veilige en snelle methode en vooral een zeer nauwkeurige manier voor gevelreiniging. Op deze manier kunnen we vuil van nagenoeg alle materialen verwijderen.

Brede inzetbaarheid

Bij luchtgommen maken we gebruik van een straalmiddel. Dit is een middel dat bestaat uit een combinatie van lucht, water en zand. De exacte verhouding is afhankelijk van het type vervuiling en type ondergrond. Zo kunnen we deze techniek bijvoorbeeld inzetten voor het verwijderen van verf of graffiti van gevels, maar zetten we luchtgommen ook regelmatig in om hout, muren of natuursteen weer als nieuw te maken. 

Waarom Dolmans voor luchtgommen?

  • Met luchtgommen kunnen wij heel gericht reinigen, zodat de rest van het oppervlak niet wordt aangetast en vuil nauwkeurig kan worden verwijderd.
  • Luchtgommen is een duurzame methode voor gevelonderhoud waarbij geen chemische middelen gebruikt worden.
  • Naast luchtgommen kunnen we meerdere specialistische technieken inzetten, zoals zand- of ijsstralen, om de kwaliteit van ondergrond zo goed mogelijk te behouden.
  • Wil je als horecabedrijf naast gevelonderhoud meerdere preventie- en reinigingsdiensten bij ons afnemen? Kies dan voor een horecapakket.

FAQ

Kan je zelf luchtgommen?

Luchtgommen is een specialistische techniek. Er bestaat doe-het-zelf-apparatuur maar we raden aan deze techniek uit te laten voeren door professionals om schade aan het oppervlak en gezondheidsrisico's te vermijden.

Wat is beter: luchtgommen of zandstralen?

Dat is afhankelijk van het type en de omvang van de vervuiling. Over het algemeen is zandstralen een betere techniek in het geval van zware vervuiling en wordt bij lichte(re) vervuiling voor luchtgommen gekozen.

Geeft luchtgommen veel stof?

Over het algemeen geeft luchtgommen aanzienlijk minder stof dan zandstralen. De druk ligt lager waardoor de hoeveelheid stof en vuil beperkt blijft.

Contact met Dolmans

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dit is wat wij doen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Telefoonnummer

Niet gevonden wat je zocht?

Wellicht past één van deze diensten dan beter bij jouw vraag.

Interesse in onze diensten?

Vraag gratis onze bedrijfsbrochure aan!

Bedrijfsbrochure Dolmans