Home/Gemeentes

Gemeentes

Onderhoud aan gemeentelijk vastgoed

Wij zetten ons in om gemeentes en andere overheidsinstanties te ontzorgen op het gebied van herstel, preventie en inspectie van gemeentelijk vastgoed. Dat kan gaan om eerste hulpverlening na een calamiteit zoals een brand, maar ook om periodiek onderhoud aan gemeentelijk vastgoed, zoals gemeentehuizen, culturele centra, politiebureaus en parkeergarages. We zorgen ervoor dat deze faciliteiten veilig, schoon en goed onderhouden blijven, zodat ze hun belangrijke rol in de gemeenschap kunnen blijven vervullen. 

Jouw partner

  • Wij werken snel en willen jou volledig ontzorgen. In geval van calamiteiten zijn we binnen twee uur aanwezig en we zijn 24/7 bereikbaar.
  • Bij Dolmans vind je specialisten voor elk type (gemeentelijk) vastgoedprobleem: of het nu gaat om lekkage of schimmelprobleem of een woning die ontruimd moet worden.
  • Ook voor periodiek onderhoud aan panden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen we ervoor dat men overal veilig en hygiënisch kan wonen, werken en ontspannen.

Ontruimen van woningen

Het ontruimen van woningen en panden kan een gevoelig en complex proces zijn. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt, in het geval van overlijden van een eigenaar van een koopwoning zonder erfgenamen, bij de gemeente. Dolmans fungeert regelmatig als partner van gemeentes bij het ontruimen van woningen of panden. We begrijpen de uitdagingen die hiermee gepaard gaan en doen er alles aan om deze ontruimingen soepel en respectvol te laten verlopen. Onze aanpak is gebaseerd op ons specialisme en aandacht voor alle betrokkenen.

Onze sales- en accountmanagers

Marcel Bolleboom

Accountmanager regio West

Paul van Rooijen

Accountmanager regio Noord/Zuid