Beachvolleybaltoernooi Dolmans 2024

Afgelopen zaterdag, op 8 juni 2024, vond - na het succes van een jaar geleden - ons beachvolleybaltoernooi weer plaats. Dit keer werd het evenement georganiseerd door QBuild.

Maar liefst 19 teams van Dolmans, Trition, ASB, Van Lierop, CSrental, Cauberg Huygen, riz bouw en QBuild streden deze dag tegen elkaar op het strand van Noordwijk aan Zee om de winst. Langs de zijlijn waren vele collega’s aanwezig die de teams kwamen aanmoedigen.

Ondanks de sportieve insteek van deze dag, draaide het vooral om gezelligheid met elkaar. Zo trapten we de dag af met een goed verzorgde lunch met vers belegde sandwiches en huisgemaakte soep van strandtent BeachBreak, zodat de magen goed gevuld waren voordat de strijd met elkaar werd aangegaan. Er viel namelijk ook echt iets te winnen: een diner bij een restaurant naar keuze t.w.v. € 600,-. Uiteindelijk waren het de Haagse Hopjes die er met de winst vandoor gingen. In de spannende finale waren zij team De Schade Smashers te sterk af.

Deze sportieve dag werd gezamenlijk afgesloten met een drankje en heerlijke satéschotel bij Beach Break. Een mooi moment om nog eens met zijn allen terug te blikken op een erg gezellige én geslaagde dag. We willen alle aanwezigen bedanken voor hun inzet en sportiviteit en kijken uit naar het volgende sportevenement! Haagse Hopjes, nogmaals gefeliciteerd met de winst en veel plezier tijdens jullie etentje!