Dakwerkzaamheden bij ons servicekantoor

De afgelopen maanden wordt er bij ons servicekantoor in IJsselstein hard aan het dak gewerkt. Eén van de belangrijkste pijlers voor Dolmans op het gebied van MVO, is namelijk CO2-reductie. En het verduurzamen van onze panden speelt daarin een grote rol.

Voor het vernieuwen en verduurzamen van onze daken, schakelden we onze collega’s van QBuild in. Zij hebben hard gewerkt om onze wensen te verwezenlijken. De daken zijn voorzien van een nieuwe en dikke laag isolatie, wat de verduurzaming van ons pand ten goede komt. Het pand blijft nu namelijk beter warm in de winter en koel in de zomer. Dit betekent dat we minder hoeven te stoken en de airco minder hoeven te gebruiken. Dat heeft niet alleen een positief effect op het milieu, maar óók op onze energierekening.

Daarnaast is er een speciaal type dakbedekking geplaatst dat gemaakt is van recyclebaar materiaal en dat schadelijke stoffen (zoals stikstof en zwavel) uit de lucht haalt. Mede door deze wijzigingen is het dak straks gereed voor de plaatsing van zonnepanelen. Inmiddels worden de laatste puntjes op de i gezet en zijn de werkzaamheden bijna afgerond.