Dikke pluim na brand stomerij

Na een verwoestende brand bij een stomerij in Borne krijgt Dolmans een dikke pluim voor de reinigingswerkzaamheden en service die we hier hebben geleverd.

Grote schade na brand

Op 22 februari van dit jaar woedde er een brand bij Stomerij Wasserij Peter Korf in het Overijsselse Borne. Een container met theedoeken vatte vlam en zorgde er in no-time voor dat de hele hal onder de rook stond. Personeel van de stomerij haalde zelf de drie brandende containers naar buiten. Toen dachten ze nog dat het meeviel, maar nadat de brandweer de ruimte volledig geleegd had, bleek de schade groot. Dolmans werd ingeschakeld om reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Die werkzaamheden zijn recent afgerond. Vanaf aanstaande vrijdag hoopt de stomerij weer volledig op 100% te draaien. 

Betrouwbare partner in herstel

Eigenaar Peter Korf geeft de dienstverlening van Dolmans een dikke pluim. “De samenwerking met Dolmans was goed. In eerste instantie kwam Han Vaanholt, vestigingsmanager van Dolmans Calamiteiten Diensten (DCD) Hengelo, bij de stomerij over de vloer. Een hele vriendelijke man met een no-nonsens-mentaliteit.”  

Toen bleek dat de schade van grote omvang was, heeft Han industriemanager Peter de Vrij ingeschakeld. Onze industriemanagers komen in beeld wanneer een schade complex is, bijvoorbeeld vanwege de omvang of de locatie van de schade. Zij zorgen ervoor dat het schadeherstelproces goed verloopt, dat er genoeg mensen op een project zitten én dat de betrokkenen op de hoogte worden gehouden van het hele proces. Peter Korf vertelt: “Er is hier vanaf het begin ongeveer 10 man van Dolmans aan de slag geweest, zelfs in het weekend hebben ze doorgewerkt. Die snelheid en de vriendelijkheid van de medewerkers krijgen van mij een dikke pluim.” 

Meer lezen over hoe wij reconditioneren na een schademelding?