Home/Bouw

Bouw

Ontzorgen van aannemers en onderhoudsbedrijven

Dolmans Groep neemt aannemers en onderhoudsbedrijven die niet aan specifieke werkzaamheden toekomen graag werk uit handen. Bij grote schilderprojecten nemen wij bijvoorbeeld voorbereidende werkzaamheden, zoals het reinigen van muren en kozijnen, uit handen. Zo kan de schilder zich richten op zijn kernactiviteit. Ook in geval van schimmeloverlast werken wij regelmatig samen met de bouwsector. Wij verzorgen de sanering van schimmelsporen, zodat de aannemer verder kan met een verbouwing of bouwkundige werkzaamheden.

Jouw partner

  • Wij nemen jou (voorbereidend) werk uit handen zodat jij je op jouw kernactiviteiten kunt focussen.
  • Met onze klimaatapparatuur kunnen wij bouwplaatsen verwarmen of koelen tot de gewenste temperatuur.
  • Wij zorgen ervoor dat jouw bouwopdracht geen vertraging oploopt. Dat doen we door schimmelsanering, klimaatbeheersing en calamiteitenherstel.
  • Bij Dolmans vind je alle specialismes onder één dak. We kunnen makkelijk opschalen of één van onze partnerbedrijven inschakelen wanneer dat nodig is.

Klimaatbeheersing bij bouwprojecten

Op bouwprojecten zijn de juiste klimaatomstandigheden van groot belang. Een te koude of te warme temperatuur kan leiden tot vertraging in het bouwproces of schade aan materialen of constructies. In opdracht van bouwbedrijven worden wij regelmatig ingeschakeld voor klimaatbeheersing op bouwprojecten. Met onze klimaatapparatuur zorgen we voor een constante temperatuur zodat bijvoorbeeld vloeren goed kunnen drogen. Hierbij maken we gebruik van onze mobiele boilers of koelmachines.

Onze sales- en accountmanagers

Marcel Bolleboom

Accountmanager regio West

Paul van Rooijen

Accountmanager regio Noord/Zuid