Dolmans Facility management
Home/Facilitaire partijen

Facilitaire partijen

Schone en veilige werkomgeving

Binnen jouw facilitaire organisatie staat een fijne, schone en veilige werkomgeving hoog in het vaandel. Dolmans Groep helpt facilitaire partijen in het handhaven van hoogwaardige dienstverlening en het creëren van optimale werkomgevingen. Dat doen we door te ondersteunen met preventiediensten als gevelonderhoud en dieptereinigingen. Ook ontzorgen we facilitaire partijen in het geval van calamiteiten. We herstellen de gevolgen van brand-, water- of stormschade en ontzorgen jou en je klanten volledig in dit proces.

Dolmans Facility Management

Dolmans Facility Management ontzorgt je met integrale facilitaire oplossingen, van operationeel tot strategisch niveau. We leggen de lat hoog als het gaat om de kwaliteit van onze diensten. Daar staat een marktconforme prijs tegenover. Terwijl jij de dingen doet die je het liefste doet, optimaliseren wij jouw volledige facilitaire organisatie. Op een transparante manier, zonder verborgen kosten en winsten. 

Jouw partner

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar en snel aanwezig in geval van calamiteiten.
  • Als er een calamiteit heeft plaatsgevonden of specialistische reinigingswerkzaamheden nodig zijn, nemen wij je dit werk graag uit handen zodat jij je kunt blijven focussen op jouw kernactiviteiten.
  • Bij Dolmans vind je alle specialismes onder één dak. Met meer dan 600 specialisten hebben wij de mogelijkheid om snel op te schalen.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan

Dolmans Facility management