Dolmans Horecapakket voor hygiënediensten
Home/Horeca

Horeca

De ontzorger voor horecabedrijven

Jouw horecapand is het visitekaartje van je bedrijf. Je wilt natuurlijk dat jouw pand er zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zo schoon en netjes mogelijk uitziet. Daarbij is Dolmans Groep je graag van dienst. Als horecabedrijf is het cruciaal om te voldoen aan alle veiligheids- en hygiënestandaarden die de wet voorschrijft. Dat betekent dat er regelmatig onderhouds- en reinigingsdiensten nodig zijn in bijvoorbeeld de keuken. Dolmans neemt je deze diensten graag uit handen. Zo kun jij je blijven focussen op je kernactiviteiten en zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt op het gebied van hygiëne en onderhoud. 

Stel jouw horecapakket samen

Vetkanalen laten reinigen in horeca, een dieptereiniging van je grootkeuken: als horecabedrijf kunnen alle onderhoudswerkzaamheden best overweldigend zijn. Speciaal voor horecaklanten hebben wij daarom het horecapakket geïntroduceerd: een zelf samen te stellen pakket van diensten die relevant zijn voor jóuw horecabedrijf. Alle diensten in een overzichtelijk en betaalbaar pakket waardoor je als horecabedrijf de planning en uitvoering van alle niet-reguliere reinigingsdiensten uit handen geeft aan de specialist. Je hebt één vast aanspreekpunt bij wie je terecht kunt met al je vragen. In een online portal kun je alle facturen, afspraken en statusupdates zelf makkelijk inzien. Hierin slaan we ook je certificaten op, zodat je altijd up-to-date bent op het gebied van veiligheid, kwaliteit en hygiëne. 

Wil je een horecapakket bij ons afnemen? Dan profiteer je van een financieel voordeel dat oploopt met het aantal afgenomen diensten. Hoe meer diensten van het pakket je bij ons afneemt, hoe hoger je korting.

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • We denken mee, ontzorgen en passen ons aan aan de wensen van de klant. Zo bieden we altijd een oplossing op maat.
  • Je wilt dat jouw werkzaamheden door kunnen blijven gaan. Daarom werken wij zoveel mogelijk buiten jouw openingstijden.
  • Altijd één vast aanspreekpunt dat je met vragen of opmerkingen over al onze horecadiensten kunt bereiken.
  • Stel zelf jouw eigen horecapakket samen: kies wélke diensten je bij ons afneemt en wij nemen je alles uit handen.

The Seafood Bar

"Wij zijn erg tevreden over de preventie- en onderhoudsdiensten van Dolmans.”
Yariv Aram
The Seafood Bar
Bekijk referentie
Dolmans Horecapakket voor hygiënediensten

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan