Home/Industrie

Industrie

Alle expertise in huis

In het geval van complexe schades is Dolmans Groep er voor jou. Dit kan bijvoorbeeld een schade zijn op een moeilijk bereikbare locatie of een schade van grote omvang. We zijn snel ter plaatse en gaan geen uitdaging uit de weg. Onze specialisten werken onder de meest complexe en veeleisende omstandigheden. Tijdens onze werkzaamheden heb je één vast aanspreekpunt. We hebben alle benodigde expertise in huis, werken slim en zorgen ervoor dat productieprocessen zo min mogelijk verstoord worden of zo snel mogelijk kunnen worden hervat. Complexe projecten vragen om een gestructureerde planning en goed overzicht. We houden je hiervan volledig op de hoogte. 

Reinders Rekreatie

"Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Dolmans. Alles was goed georganiseerd en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang."
Eigenaar
Reinders Rekreatie
Bekijk referentie

Tyson Foods

"De samenwerking met Dolmans heb ik als zeer prettig ervaren."
Marian Wijnalda-Harris
Tyson Foods
Bekijk referentie

De Vrij Group

“De dienstverlening van Dolmans heb ik als goed ervaren. Alles was gewoon goed geregeld."
Aad de Vrij
De Vrij Group
Bekijk referentie

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • Wij werken snel en efficiënt: waar mogelijk kunnen we bedrijfs- en productieprocessen altijd door laten gaan.
  • Wij begrijpen, zeker in het geval van complexe schades, dat er veel op je afkomt. Daarom heb je altijd één vast aanspreekpunt: onze manager Industrie.
  • Met 34 vestigingen door het hele land en tal van specialisten onder één dak kunnen we altijd makkelijk opschalen naar een calamiteit van elke grootte.
  • Wij zijn expert in projectmanagement en voorzien je altijd van een duidelijke planning, inclusief bijbehorende kosten.

Onze industriemanagers

Marcel Haaksman

Manager Industrie regio Zuid

Peter de Vrij

Manager Industrie regio Noord/Oost

Milco van Muyden

Manager Industrie regio West