Home/Retail

Retail

Meedenken en ontzorgen

Jouw winkel is het visitekaartje voor je klanten. Je wilt dat deze er zo schoon en netjes mogelijk uit ziet. Is het parkeerterrein vernield door vandalisme? Heb je last van een muizenplaag? Of is er graffiti op de gevels gespoten? Wij zorgen ervoor dat jouw gebouw in een mum van tijd weer in originele staat hersteld is. In de tussentijd doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw winkel gewoon door kan draaien. Bijvoorbeeld door onze werkzaamheden buiten openingstijden uit te voeren. We denken mee, ontzorgen en passen ons aan aan jouw wensen. 

“Na wateroverlast in één van onze winkels belden we Dolmans en stonden zij direct voor ons klaar. Het team had de situatie snel onder controle. Ze waren duidelijk goed georganiseerd en wisten precies wat ze moesten doen.”

Marcel Schreuder
Kwantum

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • We doen er tijdens onze werkzaamheden alles aan om zo min mogelijk overlast te bezorgen aan klanten en gasten.
  • In het geval van een calamiteit, bijvoorbeeld als er een ruit is ingegooid of na een brand of inbraak, zijn wij altijd binnen twee uur ter plaatse om de eerste beredderende werkzaamheden uit te voeren. Zo voorkomen we dat de schade groter wordt.
  • Met meer dan 600 specialisten zijn we erg divers in te zetten. Of je nu op zoek bent naar een handyman of een schimmelspecialist, een plaagdierbeheerser of een projectmanager voor een grote industriële schade.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan