Home/Vastgoedeigenaren

Vastgoedeigenaren

24/7 voor je klaar

Wij zijn nauw betrokken bij het behoud van waarde van jouw vastgoed. Bij Dolmans begrijpen we de urgentie van het snel oplossen van problemen, zoals lekkage, brandschade of schimmeloverlast, om gevolgschade en waardevermindering te voorkomen. Onze focus ligt op het beperken van risico’s, behoud van waarde van het pand en het ontzorgen van de eigenaar en de gebruikers. Onze specialisten staan 24/7 klaar om totaaloplossingen te bieden voor diverse uitdagingen waar je als vastgoedeigenaar mee te maken krijgt. 

Waarom Dolmans jouw partner is

  • Wij zijn snel aanwezig in het geval van calamiteiten en altijd 24/7 bereikbaar.
  • Bij Dolmans vind je specialisten voor elk type vastgoedprobleem: of het nu gaat om lekkage of schimmelprobleem of een woning die ontruimd moet worden – wij ontzorgen jou!
  • Vinden er grote werkzaamheden plaats? Dan nemen wij jou het stuk bewonerscommunicatie uit handen. Wij zorgen ervoor dat bewoners volledig op de hoogte zijn van de planning en ontwikkelingen zodat zij niet met vragen blijven zitten.
  • Ook voor periodiek onderhoud aan jouw panden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen we ervoor dat bewoners fijn en veilig in hun woning kunnen leven.
  • Speciaal voor vastgoedeigenaren en VVE's verzorgen wij conditiemetingen en MJOP's van panden. Tijdens een conditiemeting brengen we de staat van een pand volledig in beeld en maken we – in overleg met jou als eigenaar – een plan voor periodiek onderhoud.

Onze sales- en accountmanagers

Marcel Bolleboom

Accountmanager regio West

Paul van Rooijen

Accountmanager regio Noord/Zuid