Home/Verzekeraars en expertisebureaus

Verzekeraars en expertisebureaus

Specialisten door het hele land

Een groot deel van onze werkzaamheden voeren wij uit in opdracht van een verzekeraar. Als verzekeraar of expertisebureau heb je na een schade zo snel mogelijk een doeltreffende oplossing nodig. Je wilt de klanten die bij jou verzekerd zijn immers zo goed mogelijk van dienst zijn. Dolmans Groep verstrekt betrouwbare informatie, levert op korte termijn specialisten op locaties door heel Nederland en neemt je alles uit handen. We treden snel en adequaat op en garanderen een duidelijke en transparante communicatie. Daarbij hechten we grote waarde aan duurzaamheid en gezondheid. Kortom: wij zijn jouw partner in het ontzorgen van jouw klanten.  

“Wij hebben goede ervaringen met de inzet van Dolmans voor vele via WTW verzekerde organisaties. De gecoördineerde aanpak van de eerste schadestopactiviteiten na een brand wordt gewaardeerd door onze relaties.”

Maarten Boersen
Willis Towers Watson (WTW)

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • Wij zijn marktleider in vastgoedherstelwerkzaamheden.
  • Wij zijn jouw partner in het ontzorgen van jouw klanten. Hierdoor kun jij je blijven concentreren op jouw kerntaken.
  • Kennis en ervaring van een echte specialist. We zien de mogelijkheden binnen een situatie en bieden oplossingen vanuit verschillende invalshoeken.
  • Met onze 34 vestigingen zijn, waar dan ook in het land, altijd dichtbij en spreken we jouw taal.
  • Onze communicatie is helder en transparant. We werken snel en adequaat en communiceren hier duidelijk over. Geen verrassingen achteraf.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan