Home/Woningcorporaties

Woningcorporaties

Het beste voor met bewoners

Als woningcorporatie behartig je de belangen van jouw bewoners. Bewoners willen zich fijn voelen op in hun woning, zowel op het gebied van veiligheid als op hygiënisch vlak. Dolmans Groep helpt je de woonsituatie voor jouw huurders zo aangenaam mogelijk te maken. Dat doen we door periodiek en preventief onderhoud. Ook treden we op in het geval van calamiteiten.  

Is er een brand geweest of is een woning onbewoonbaar door een schimmeluitbraak? Wij voeren de juiste werkzaamheden uit om bewoners zo snel mogelijk weer in hun woning te kunnen laten wonen. Dat doen we altijd met oog voor de bewoners en hun omgeving. Wij begrijpen dat zij baat hebben bij een specialistische aanpak en transparante communicatie. Daar zetten wij ons dan ook maximaal voor in. 

Partner van woningcorporaties

Schimmel in (sociale) huurwoningen is helaas een veelvoorkomend probleem. Dolmans treedt op als partner van woningcorporaties om schimmel uit huurwoningen te verwijderen. We zijn deskundige op het gebied van schimmel verwijderen en bieden duurzame oplossingen voor woningcorporaties om schimmel te laten verwijderen. We nemen het volledige proces uit handen, van de schimmelmelding tot de daadwerkelijke sanering en het meten van de bewonerstevredenheid achteraf. Ook zetten we ons actief in om meer kennis te verspreiden en zo schimmelproblemen te voorkomen. Hiervoor hebben we verschillende producten ontwikkeld, zoals een preventieboekje met simpele tips om schimmel in huis tegen te gaan. 

Jouw partner

  • Wij werken snel en willen jou volledig ontzorgen. In geval van calamiteiten zijn we binnen twee uur aanwezig en we zijn 24/7 bereikbaar.
  • Voor schimmelsanering worden wij al ingeschakeld door méér dan 70 woningcorporaties door het hele land.
  • Wij denken mee met woningcorporaties als het gaat om bewonerscommunicatie en zetten ons actief in om meer kennis te verspreiden over bijvoorbeeld schimmelvorming.
  • Met periodiek onderhoud, zoals het reinigen van luchtkanalen, zorgen we er ook op het gebied van veiligheid voor dat huurders fijn kunnen wonen.

“Dolmans is echt een fantastisch bedrijf wat betreft het ontzorgen qua schoonmaak, reiniging, sloop en reconditionering. Dolmans weet blindelings wat ze moeten doen voor ons; we kunnen lezen en schrijven met elkaar.”

Ronnie Rijnsent
Stadgenoot

Onze samenwerkingen

Onze sales- en accountmanagers

Marcel Bolleboom

Accountmanager regio West

Paul van Rooijen

Accountmanager regio Noord/Zuid