Home/Zorg

Zorg

Hygiëne als topprioriteit

In zorginstellingen zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen is een schone en veilige omgeving van groot belang. Sterker nog: waar zorg verleend wordt, is hygiëne topprioriteit. Dit draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van patiënten en bewoners, maar speelt ook een cruciale rol in het voorkomen van verspreiding van infecties en ziektes. Dolmans helpt je aan alle strenge normen en eisen te voldoen die de regelgeving in de zorg vereist. Van het reinigen en desinfecteren van kamers en apparatuur tot het zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit – wij nemen je dit graag uit handen. Met onze expertise en toewijding helpen we je een veilige en gezonde omgeving te creëren waarin patiënten, bewoners en medewerkers zich beschermd en verzorgd voelen. 

"Snel en betrouwbaar in situaties waarin externe ondersteuning nodig is."

Jeroen Timmers
Hage Ziekenhuis Den Haag

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • Wij waarborgen de hygiëne en veiligheid van zorginstellingen en helpen je te voldoen aan alle eisen die de wet- en regelgeving hebben bepaald.
  • Alle specialistische onderhoudsdiensten, zoals het reinigen van vetkanalen en dieptereiniging van keukens en sanitair, kunnen wij – periodiek – uit handen nemen.
  • Wij zijn in geval van nood 24/7 bereikbaar en binnen twee uur ter plaatse.
  • Voor ziekenhuizen verzorgen wij ook asbestsanering. Dat doen we zonder mensen in hun dagelijkse werk te storen zodat zorgprocessen zoveel mogelijk door kunnen gaan.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan