Home/Onderwijs

Onderwijs

Maatwerk oplossingen

In het onderwijs staat het creëren van een veilige, gezonde en inspirerende leeromgeving centraal. Wij begrijpen de behoefte van onderwijsinstellingen, of het nu gaat om middelbare scholen of hogescholen, en bieden op maat gemaakte oplossingen om deze te vervullen. Onze specialisten zijn zich bewust van de omgeving waarin ze werken en beschikken over de volledige uitrusting om hun werkzaamheden zo goed en veilig mogelijk uit te voeren. In het geval van een calamiteit, zoals brand of wateroverlast, doen we er alles aan om de dagelijkse werkzaamheden door te kunnen laten gaan. Zo kunnen leerlingen zo snel mogelijk de schoolbanken weer in. 

Blariacumcollege

"Wat ik vooral als positief ervaren heb, is de continue communicatie."
Ruud van Rijn
Blariacumcollege Venlo
Bekijk referentie

Onze samenwerkingen

Jouw partner

  • Wij begrijpen de dynamiek van onderwijsinstellingen en passen ons flexibel aan aan jouw schema's en behoeften.
  • We bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten, of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodiek onderhoud of speciale projecten.
  • Met onze ervaring kunnen we snel en efficiënt reageren op noodsituaties zoals waterschade, brand of andere calamiteiten, om de continuïteit van het onderwijs te waarborgen.
  • Je hebt als klant één vast aanspreekpunt. Deze persoon beantwoordt al jouw vragen.

Meer informatie?

"*" geeft vereiste velden aan